Jul igen, förkylningstider och så Backyard så klart!

Nu är det snart jul och det känns i luften. Folk slåss som galningar på stan för att få tag på det just dem är ute efter. Det spelar ingen roll att de trampar på andras fötter.
Det roligaste av allt är att de aldrig lär sig, det är samma visa år efter år.
Men jag är iaf glad över att slippa stress hemma med mat, plats osv.
Jag hade en vän här från Skåne och hon fullkomligt fasade över att återvända hem, då de skulle ha minst 20 personer på julmiddag. "Hur fan ska jag hinna?" var hennes enda tanke.
Det var i vilket fall som helst, väldigt kul att träffa henne igen. Det är ca 2 år sen sist.. Shit va tiden går fort..Lovade att komma ner i sommar och hälsa på henne i Malmö.

Jag är lite orolig, det känns som om jag håller på att bli sjuk vilket inte händer ofta. Men självklart så ska det inträffa precis vid jul. Typiskt.
Samtidigt jag vet inte, det kan hända att jag blir frisk.. men jag är inte riktigt sjuk än.. Min kropp retas med mig och har gett mig en föraning till förkylning, så jag är naiv och hoppas på att denna föraning kommer lägga sig.  För övrigt är jag frisk som en...ehh.. vad är det man brukar säga? Whatever, frisk är jag iaf inom kort.

Var förbi hos Jenny och Marcus i Sumpan mellan den 11 och 13 december. Jag och Jenny skulle på Backyard den 12:e, så då passade jag på att övernatta några nätter. VI hade riktigt trevligt, och hann både med att göra stan osäker [vilket innefattade att som små barn trissa upp oss framför Dregens julfönster]och rocka loss till Backyard [Eller om sanningen ska fram, Jenny rockade järnet, jag gör som jag alltid gör och stod stel som en pinne och mimade med i skrålet]
Jag vet inte varför men jag kan inte släppa loss och röja, hur mycket jag än vill, så det blir en blandning av en politker och en lyktstolpe.
I vilket fall som helst, så hade vi väldans trevligt. 
Tyvärr så blev det som det alltid blir med oss två, tiden bara rinner iväg och plötsligt är det dags att dra. Bacardin, cidern och ölen var det bara att häva i sig på stående fot, då vi hade lagt ner mestadels av tiden på att sminka oss och klä oss något sånär. Vi tog de sista 30 minuterna till att gå ner till den lokala pizzerian, där vi livade upp stämningen med våra skratt och vårt trevliga sällskap.
Sen var det bara Backyard som hägrade och som alltid.... det var magi...
Förbandet var inte heller fy skam, Neverstore... Vill ha deras skiva...

Ja, det var iaf lite om vad jag har gjort senaste tiden.. Vi syns förhoppningsvis snart igen.