Lite kul..

Lite kul var det att finna detta i ett gammalt inlägg:

"Jag håller tummarna för Jeeves och Marcus....kanske om några år så har de en massa mini-Marcusar och mini-Jennysar som springer omkring, och de har börjat kalla varandra gubbe och gumma.. :oD"

Idag är den meningen nästan sanning =)

Fröken Jeeves och MrsElmo´s klädproblem

Det regnar ute, jag har huvudvärk och är på väg att få ett sammanbrott. Men det är inte det inlägget ska handla om idag. Egentligen vet jag inte vad jag ska skriva om, men jag vill ändå uppdatera bloggen då det var några dagar sen...

Fröken Jeeves har ju blivit med både hus och barn, vilket jag vill passa på att gratulera till. Lille Nathanel [stavade jag det rätt tro?] har hunnit bli några dagar, eller snarare veckor nu och med tidens hastighet så börjar han väl första klass snart =)
Av naturliga skäl så kommer rocksyster inte att vara rocksyster på heltid, men jag hoppas ändå att hon bevarar den % som är inristat i hennes DNA efter att ha umgåtts med mig i alla år ..ler.. 
Stackars barn egentligen; ena halvan av honom är rock/mrselmoskadad och den andra delen är fylld av AIK. 
Bägge delar är iofs bra att ha i bagaget. 

Själv blir man ett år äldre på söndag, och jag känner mig faktiskt lite laddad för fredagen då mina älskade vänner samlas i min direkta närvaro. Idag är detta ingen självklarhet då två av dem bor i Stockholm. Därför är det extra kul, då ena hälften kommer på fredag och den andra på lördag. 
Men så kommer vi till kläddelen då. Jag är superkänslig när det gäller kläder, inte så att jag är petig stilmässigt, då mina favoritkläder består av lufsiga luvatröjor och stora brallor.
Det är snarare så att jag inte gillar att klä mig i sådant som inte är svart, och visserligen är tröjan till på fredag svart, med en skotskrutig luva vilket är tufft. Men så har vi nederdelen på den, som är lite lösare. Det är svårt att förklara, men känner jag mig själv så kommer jag gå omkring och dra i kanten så den blir ännu mer oformlig är vad den är nu. Och sen kommer vi till håret, sminket och resterande kläder... Det är pga detta som gör att jag sällan sällar mig till nattlivet. 
Men men, det kommer nog att lösa sig.  
  
Vet inte riktigt vad jag ska skriva om mer, men jag återkommer väl senare om saken isåfall...

På återseende!


image33
 

//MrsElmo © 2007

 

Är jag dum eller..

Jag trodde att olika texter hamnade under olika kategorier... Men tydligen hamnar alla texter i en och samma blogg, så tyvärr kommer mina funderingar även i fortsättningen att hamna här..
Men jag lovar, ska även försöka börja skriva mer om mig och mitt..


From hippet to hopp.. alltså, från det ena till det andra...

God damn it, va schysst Petters singel är.. Jag blir på skitbra humör när jag hör den, och tillsammans med Mange Schimdts Jag talar ut så har jag hela dagens leende i min mp3...


Läste precis Katrin Schulmans blogg om bl.a. ovannämnde hiphop-artist´s releaseparty.. Men det var inte det som mina ögon stirrade sig blind på.. det var rubriken under.. Tiggare..
Att en människa med sådant pass inflytande som denna kvinna faktiskt har, då hon tillhör bloggeliten, har mage att tala nedlåtande om dessa människor.
Jag gillar inte heller att bli påhoppad av personer som har lagt till med denna livsstil, som hon beskriver.
Och nej, jag gillar inte heller att de försöker lura en, det är 100% förolämpande mot både mig [de tror att man är så blåst] och mot dessa som faktiskt inte klarar sig på annat sätt än att livnära sig på andra..
Men tyvärr, dit hör jag också just nu, men jag går på soc [vilket indirekt borde betyda samma sak?] för jag ser ingen annan möjlighet.
Ok, jag kan skaffa mig ett jobb vilket många anser är att "göra det rätta". Jag vill inget hellre än att jobba..
Men rätta mig om jag har fel om jag säger att för ett skapligt bra jobb krävs det utbildning..eller?
 Nu är det så att jag var tvungen att hoppa av mina studier efter att ha insett att jag inte kan leva på vatten och luft bara för att jag vill bli undersköterska eller liknande.
Jag  måste alltså anpassa situationen efter ekonomin.

Min fråga är följande; Tycker Katrin och alla andra som agerar mednickare att även jag skall klassas som tiggare? Jag lever ju också på andra människors pengar...


Usch...

...för att dagarna går så sakta...
Inte för att klaga då man faktiskt lever ett skapligt hälsosamt liv...
Men min rumpa och mitt huvud börjar protestera över att behöva sitta på en datorstol och stirra på en datorskärm i 5 timmar/dag..

Så här är det...

JAG VILL INTE SKAFFA FACEBOOK!!!

Varenda eviga dag får jag förfrågningar från folk som vill ha med mig på denna "magiska" sida..
Och visst är jag addicted to andra communitys som helgon.net och förr var det Lunar.. Men nu när jag väl har bestämt mig för att inte peta på FB, nu först börjar folk vakna och inse tjusningen med communitys..Hade jag fått komma med idén själv att skaffa ett konto på FB så hade jag säkert gjort det...Men [kalla mig barnslig, så står jag för det] jag tänker bli kärringen mot strömmen i detta fall..
Folk som hittills har kallat mig, lilla lilla mig för att vara en datanörd sitter själva som låsta vid internetfönstret och gapar över vilka möjligheter som internet innebär...
Ja, man kan få kontakt med folk som man känner och inte känner, häpnadsväckande va´? Och man kan skriva finurliga texter till varandra.. woow!
Det har jag vetat i 10 år (!) för jag har åtminstone gett det en chans... Vilka andra kan skriva under på det?

Jag skulle kunna skriva hur långt som helst om denna ultimata kontaktsida, om detta mästerverk...
Men jag orkar faktiskt inte, och eftersom jag inte bryr mig särskilt så tänker jag låta det genomsyra detta avslut...

Tjidevippen på alla som faktiskt läser denna blogg.. lämna gärna en kommentar om ni återkommer ofta och läser så jag vet att det faktiskt finns någon därute som är intresserad av min snurriga hjärna =)

På återseende!

Ps:

Hädanefter kommer alla mina tankar, som handlar om "samhällsproblem", att finnas under kategorin
-::MrsElmos funderingar::-
Vad jag gör i mitt liv, och annat som direkt rör mig och min privata miljö ligger fortfarande kvar under kategorin Tankar.

Ds.


En vanlig MrsElmo-dag

Har precis sagt tack och hej till mamma.. Snälla, snälla mamma som putsade mina fönster=)
Nu är det bara en extra dammsugning och skurning kvar sen har jag ett prickfritt hem.. Äntligen!
Det känns som år och dagar sedan mitt hem var dammfritt.. Pallar oftast inte att damma, det är så fruktansvärt trist...
Nu Jeeves, nu ska du få förklaringen till varför jag bara skriver om "samhällsproblem"...
Det är nämligen som så, håll i dig nu...
Mitt liv är precis så tomt på viktiga händelser som det låter, att jag inte finner något att skriva om...
En vanlig dag:
06:00 Vaknar och fixar morgonbestyren
08:20 Åker iväg till jobbcentrum, degar där hela dagen fram till
15:00 då jag åker hem
17:00 Middag!
17:30- Slöar framför tv:n alternativt datorn...
00:00 Somnar

Så, nej jag har inget av värde just nu att skriva om... Kan försöka att fokusera på Mitt Liv i denna blogg i fortsättningen men...

Du lyckades dock ruska om min tillvaro med sms:et =)

Nu ska jag ta och fixa dammsugningen, annars blir det väl inte av..

På återseende!


Måste bara skriva av mig lite...

Vad gör man inte för andra? Nu sitter jag här igen, trots huvudvärk och andra småkrämpor... Allt detta bara för eran skull..
Kände bara att jag måste skriva av mig lite, efter allt som har varit..

1. Mordet på 16åringen i Stockholm... De som står åtalade kommer att släppas, garanterat.. De får högst 30 dagsböter, för Sveriges älskade straffsystem suger!
Jag kommer att bli grymt chockad om straffet blir högre, men glad.. Jag kommer att bli så glad att det räcker för flera år framåt om det för en gångs skull blir en rättvist dom.
Enligt mig skulle dessa bratsbitchar få sitta av en livstid, även om det typ innebär 20 år, men det skulle i alla fall visa vad Sverige går för.. och att det inte går att komma undan med allt bara för att man råkar komma från en familj med pengar.

Hittade detta på Wikipedia.org:
"De brott för vilka man enligt svenska brottsbalken kan få livstids fängelse som påföljd är följande: människorov, mord, mordbrand" m.m. Jamen, varför hör man aldrig någon blir dömd till detta då?
Även om någon mördar [för det står väl att mord innebär livstid?] en annan människa så blir de antingen friade "på grund av bristande bevis" eller så får de några månader i fängelse... Läste i Expressen att en person hade fått ca 10 månader(!) för våld mot en annan person. Detta trots att person 2 fått bestående men, bl.a. tappat smak/luktsinne, ingen hörsel på ena örat osv..

2. Den skjutna björnen... Björnen sköts efter att den hade attackerat och dödat en jägare. Björnens mördare uttalade sig efteråt och sa bl.a. att "han [björnen] såg inte snäll ut om man säger så".
Jag blir utom mig av ilska, först på grund av att de skjuter en björn bara för att han dödar en människa. Nu säger jag inte att det inte är hemskt att mannen blev dödad, för det är det och det är jättesorgligt för de efterlevande.
Men det jag menar är; vem har sagt att människan har rätt att döda men inte djuren? 
Micaela, bara för att du är djurvän behöver du inte gå till överdrift! 
Nej, jag överdriver ingenting, utan tycker bara att det är vidrigt att skjuta ett djur bara för att den handlar i självförsvar. Djur attackerar oftast inte människor om de inte känner sig hotade. 
Och vad är det för kommentar, han såg inte så snäll ut.. Nej, vad skulle björnmördaren ha gjort då om han blev attackerad med gevär? 
Idiot!

3.  Den mördade 55-åringen... Hur fan kan man med rått mod gå in bara för att döda och sen filma skiten!? 
Detta kan jag inte ens fortsätta kommentera för det ligger så långt under mitt förstånd att jag sitter här stum.. 


Ska strax dricka kaffe, men vill bara säga en sista sak innan jag lämnar er:
Ta vara på varandra, sluta trycka ner andra och kramas istället för att sparkas och slåss...  





""

Hahaha..

Hittade denna på tjuvlyssnat.se:
 image32

Folk kommer att tro att Viksängare är dumma i huvudet..

Kort och koncist

Sitter med världens skarpaste huvudvärk, och förösker mig på att skriva ändå så ni får ha överseende med mig om jag inte stavar som en människa...Dessutom har jag pillat bort en lagning i tänderna, av misstag så just nu är inte MrsElmos liv en dans på rosor..
Men för er skull ska jag ändå försöka mig på att vara trevlig o social, om inte annat en funktionsduglig bloggare..

Jag kan berätta för er när jag ändå sitter här att jag är lite efter i vad som händer och sker... Schulmans blogg är ju på tapeten och han har nog aldrig varit så efterfrågad och önskad som nu, när bloggen är nerlagd...
Och efter kommer jag och undrar vad i sjuttsingen jag har missat.. Öppnar ett nytt internetfönster, skriver schulman +blogg och får upp vad som numera är mitt dagliga nöje.. Hur i hel*ete har jag missat denna genialiska man, denna genområa, arroganta, stöddiga kreation eller ska man säga karaktär? För inte kan en människa vara riktigt riktig om man skriver som han gör?
Han är i vilket fall en människa som jag numera lägger till under kategorin "favorit"...

Måste tyvärr avsluta denna tanke, för familjens överhufud ska se på tv...
But I´ll be back... soon....