Skola, Csn och så några armhävningar så klart..

Tänkte bara kluddra ner några rader innan jag hoppar in och duschar.. Det har varit en seg dag, med tvätt och tankar på städning... Men tvätten har sugit ur mig all min energi.. Måste i vilket fall som helst se till att hänga upp och lägga in kläderna, så de inte blir skrynkliga.
Kanske ska ta ett bad i stället och passa på att plugga lite i badvattnets varma atmosfär.
Har varit dålig på att ta itu med att läsa, vilket beror på att:
1. ämnet är trist
2. csn har strulat

Men nu så, nu ska jag ge järnet och försöka få in iaf 1 insändingsuppgift i veckan som kommer.. Lika bra att passa på nu när det är så in i helvete kallt...Jag behöver bara stå ut ett år till, sen kan jag återigen söka till KY..

På måndags ska jag också börja gå ut och gå mer än vad jag gör nu. Kanske ta en sväng förbi Löga och gymmet också nu när jag ändå har lite tid.
Jag gjorde 20 armhävningar igår och trodde allvarligt att jag skulle avlida. Men det är bara att pressa sig själv till max, även om det är tungt som fan.
Egentligen så ljuger jag om jag säger att jag gjorde 20 hela armhävningar, då jag inte tog mig hela vägen ner.. Man kan säga som så att jag gungade mig lite ner och upp 20 ggr.. Men det tog i vilket fall som helst, och med lite träning så klarar nog även jag hela 20 om några veckor :o)

Nu ropar duschen på mig, så jag måste gå...

På återseende, mina vänner!

Om 100 år så kommer folk fortfarande att minnas...

...min och Jeeves fest vi hade i lördags..
Jag tänker inte bli långrandig, men trots lite stress och panik så lyckades vi med bravur!

Vi fick båda jättefina presenter, och hela kvällen blev en riktig mysare :o)

I´ll be back..
På återseende! 

Angående GI.. och så festen såklart!

Jag blir så trött på att alla jämför GI med bantning.. GI är inte en bantningsmetod, GI är ett mått på blodsockernivån.
På Drevet igår var det någon läkare som sa att detta inte var något annat än en bluff.. Men hur kan det vara en bluff, då maten som man äter består av fullkorn och grönsaker som i alla tider har sagts vara bra för människokroppen? Man utesluter också den "vita döden" som vitt bröd, vit pasta och raffinerat socker, vilket långsamt gör en fet.
Dessutom pratade de om att man enligt GI kan äta fett utan att gå upp i vikt, så vissa människor göder kroppen med bacon och andra fetter som enbart gör kroppen en otjänst. Man ska äta fett, men då fett som är bra för en som nötter och avocado. 
Det säger väl sig självt att man går upp i vikt av att klämma i sig "fel" sorts fett som bacon och grädde. 
Ägg är bra, men i en viss mängd. För de som har ett högt kolesterolvärde borde av rent vett veta att för mycket ägg inte är bra.
Jag är ingen pruttduktig hälsomästarinna, men jag tycker att det alltid klagas på saker som funkar. Viktväktarna är det aldrig något snack om, är det för att de har funnits längst eller?
Jag kan hålla med om att vissa av sakerna som sas igår på tv kan stämma,  att GI inte kan göra att man slipper cancer.. Men finns det någon metod som lyckas ta sig runt det då? 
Äter man rätt så har man i alla fall en liten chans att klara sig då kroppen får den mat som är menat för oss...

Byta ämne? 
Ok.. På lördag ska jag och Jeeves bjuda resten av gänget på mat och underhållning. Vi har slagit ihop hennes födelsedag med min inflyttning. 
Jag längtar till det är dags, men mitt största problem just nu är [o ja jag vet att det är ett lyxproblem] är att jag inga kläder har. Temat är rock, och ingenting i min garderob går under den kategorin. 
När jag var yngre hade jag en del, men så växte jag upp och blev en tråkig människa, vilket resulterade i att jag slängde det mesta. 
Det enda i rockväg som jag äger, så är det två par Converse.  
That´s all folks.. 
Annars består min garderob av luvatröjor, stora byxor och en och annan stickad tröja. HUR ROCK ÄR DET??
Men det kommer att lösa sig, har ju faktiskt lite tid på mig att klura.. Jeeves skulle också hjälpa mig. 

Nu ska jag ta och duscha, snubbar och snubbor.. 

På återseende!